Care este viteza acceptabilă pentru FPS?

Pentru unele jocuri, vă puteți bucura în continuare de garfele grozave la rate mai mici de cadre.

By on

Care este viteza acceptabilă pentru FPS?

Ești confuz în ceea ce privește o rată acceptabilă de FPS pentru jocurile? Apoi, acest articol vă va ajuta să vă măriți cunoștințele! Acesta vă va oferi o listă completă de elemente care pot afecta viteza Frames Per Second. Mai mult decât atât, după ce ați citit înregistrarea, veți putea să faceți o alegere sănătoasă, fără a adăuga în mod inutil cheltuielile dvs.

Factorii care trebuie luați în considerare în timp ce se decide FPS acceptabil

Tipul jocului

Înainte de a putea lua o decizie cu privire la viteza dvs. FPS, există numeroși factori care trebuie luați în considerare. Unul dintre ele este tipul de joc pe care vă gândiți să îl jucați. Fiecare joc este dezvoltat pentru a lucra la o anumită configurație. Astfel, trebuie să verificați mai întâi acest lucru.

Ritmul jocului

Ritmul sau viteza jocului poate fi, de asemenea, un punct de referință în timp ce se decide acceptarea FPS. Cu cât este mai rapid jocul, cu atât este mai mare Rata pe secundă pe care ai nevoie-o. Este important, astfel încât să puteți ține pasul cu aspectul de viteză al experienței de joc.

Rata de reîmprospătare a monitorului

Ultimul factor care trebuie luat în considerare, în acest caz, este specificația monitorului. Cu alte cuvinte, rata de reîmprospătare a monitorului dvs. va avea o conexiune directă, cu viteza FPS acceptabilă. De exemplu, un monitor de 60 Hz va returna doar 60 de imagini pe secundă. În timp ce un monitor de 120 Hz poate întoarce 120 de imagini în fiecare secundă. Deci, chiar dacă aveți cel mai bun model de CPU, este posibil să nu funcționeze!

Lucruri care afectează rata FPS

Sistem hardware

Dacă jucați un joc cu ritm rapid folosind un procesor învechit, atunci acesta poate afecta rata FPS. Prin urmare, specificațiile hardware-ului dvs. sunt la fel de importante ca și GPU-ul.

Grafică și rezoluție

Ori de câte ori optați pentru o configurație care se concentrează mai mult pe o rezoluție înaltă. Rata FPS scade automat. Acest lucru se datorează faptului că resursele dvs. sunt utilizate pentru a facilita o cerință ridicată a calității vizuale.

Optimizarea și dezvoltarea codurilor

Cu fiecare an care trece, procesul de dezvoltare și optimizare a jocurilor se schimbă. De aceea, dacă încercați să jucați un joc vechi pe PC-ul dvs. curent de generare, s-ar putea să nu vă bucurați de o rată mai mare pe secundă.

Importanța FPS consecventă

Pentru a evita fluctuațiile mari

Aproape fiecare entuziast al jocurilor va recomanda ca un FPS constant să fie mai bun decât cel fluctuant. Este pentru că, acest lucru vă va permite să faceți față cu picături bruște de viteză, care pot crea o problemă în timpul jocurilor. Pentru aceasta, ar trebui să preferați o viteză constantă de 30 FPS, mai degrabă decât o fluctuație de 50-60 FPS.

Pentru a face față unei scăderi bazate pe situație

Mulți dintre dvs. s-ar putea să fi observat picături de locație sau situație în FPS. Cu alte cuvinte, ori de câte ori priviți într-o anumită direcție sau treceți printr-o situație similară, există o scădere bruscă a vitezei jocului. Acest lucru poate fi redus și prin asigurarea faptului că aveți un FPS constant.

Viteza FPS ideală pentru jocuri

Jocuri de curse

Dacă vă place să jucați jocuri de curse, atunci viteza acceptabilă pentru dvs. poate fi în jur de 30 FPS. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin utilizarea hardware-ului principal și a plăcii grafice.

Pentru tiranții de prima persoană

În cazul unui joc multiplayer, FPS acceptabil ar fi în jur de 60 de cadre pe secundă. În timp ce același lucru pentru un singur jucător poate fi de aproximativ 50 FPS.

Pentru jocuri de la terțe persoane

Pentru a vă bucura de un joc terț în plină capacitate, puteți lua în considerare opțiunile pentru setările care vă oferă o viteză de 45 FPS. În general, singurul lucru pe care jucătorii îl poate măsura la sfârșitul acestei scrieri este că nu au nevoie să investească în sistemele sau software-urile de top, să se bucure de un joc pe deplin!

Discuții și comentarii

Distribuiți comentariile dvs.
C
Cyber Consumer 1 year ago
Dear content creator,
Your page was so marvellous that it was soo helpful to me.
By the way keep up with the blog!
Good and useful to gamers like us..
I have a i5 9600k, gtx 1660 ti gpu with gigabyte z390 gaming x board!

YouTube content creator, - Cyber Consumer -
Follow me on Insta,
ww_cyber_consumer_ww
2 9
P
packagerooted 1 year ago
@Cyber Consumer stop pluggin yo yt
1 0
I
Intel HD Graphics 1 year ago
Only 10-15 FPS ;-) Incredible sloooooowmoooootion.
BTW: Good article.
2 2