Ultra VS Setări de înaltă calitate în jocurile pe calculator

Fiecare jucator are o notiune diferita despre setarea ideala pentru jocurile pe calculator. În majoritatea cazurilor, alegerea unei configurații grafice de înaltă calitate este calea de urmat.

By on

Ultra VS Setări de înaltă calitate în jocurile pe calculator

Fiecare individ care iubește să joace jocuri virtuale pe computer trece uneori printr-un pic de confuzie. Acesta este, de obicei, în ceea ce privește setarea grafică sau configurația pe care un jucător trebuie să o opteze atunci când vine vorba de jocuri pe PC. Două dintre cele mai discutate tipuri de setări sunt Ultra și de înaltă calitate. În timp ce mulți oameni simt că configurația Ultra este calea de urmat, există unii care ar putea să nu fie de acord. Cu acest articol, vă vom spune tot ce este legat de ambele configurații grafice. În plus, va evidenția chiar și efectele lor asupra unui joc tipic.

Ce este o grafică grafică de calitate superioară?

Setarea grafică de calitate superioară este cel mai înalt tip de configurație pe care o puteți seta în timp ce jucați un joc. Cea mai proeminentă caracteristică a unei setări Ultra grafic este că îmbunătățește claritatea vizuală a unui joc. Astfel, dacă sunteți un fan al unui afișaj vizual clar și clar, atunci aceasta este configurația pentru dvs. Cu toate acestea, există și un dezavantaj pentru setarea grafică Ultra de calitate, de asemenea. Aceasta se referă la aspectul de prelucrare greu al configurației. Se întâmplă din cauza unor factori precum Ray Tracing, Illumination Global și Anti Aliasing. Chiar și mai mult, din moment ce utilizați foarte multe resurse simultan. Aceasta are ca rezultat și o rată mai mică Frames Per Second.

Ce este o setare grafică de înaltă calitate?

Configurarea grafică de înaltă calitate este cea de-a doua setare optimă, disponibilă pentru un joc pe calculator. Acesta vă permite să vă bucurați de o viteză mai rapidă Frames Per Second sau FPS. Cu alte cuvinte, este ideal pentru jocuri care necesită o rată de reîmprospătare mai mare, datorită vitezei extreme. Cu toate acestea, calitatea rezoluției unei configurații grafice ridicate poate fi relativ mai mică. Celălalt element distinctiv despre această setare grafică este faptul că nu necesită prelucrare grea. Acest lucru înseamnă că este un pic blând pe hardware-ul dvs. și nu are nevoie de resurse cât mai multe pentru a funcționa corect.

Care este diferența dintre setările de grafică Ultra și Ultra?

1. Rezoluția

Primul punct de comparație, între cele două setări grafice, este rezoluția sau claritatea afișajului. În cazul lui Ultra, se poate obține îmbunătățiri vizuale de 5% sau 10% pentru majoritatea jocurilor. Cu toate acestea, există câteva jocuri care pot arăta un procent mai mare de diferențe, cum ar fi Rise Of The Tomb Raider, Vrăjitoria 3 și Prey.

2. Cadre pe secundă

În afară de claritatea vizuală, calitatea unui joc depinde, de asemenea, de viteza sa sau de rata FPS. Chiar dacă setarea Ultra a devenit o "Discuție a Orașelor de Gaming", aceasta încă nu se ridică la nivelul general al performanței. Acest lucru se datorează faptului că, cu o configurație de calitate ultra, FPS poate scădea cu ușurință cu 20% până la 30%. Unele jocuri care dovedesc această teorie sunt Decizia, Rainbow Six Siege și Dishonored 2.

Care este setarea ideală pentru a alege între grafica High și Ultra?

Fiecare jucator are o notiune diferita despre setarea ideala pentru jocurile pe calculator. În majoritatea cazurilor, alegerea unei configurații grafice de înaltă calitate este calea de urmat. Motivul pentru care simțim același lucru se datorează acestor câteva puncte de bază:
  1. Nu există nicio diferență vizuală majoră cu Ultra.
  2. Setările Ultra pot provoca o scădere bruscă a ratei FPS.
  3. Cerințele hardware pentru Ultra sunt mai scumpe.
În general, dacă aveți o placă grafică care poate produce 60FPS în timp ce utilizați setări de înaltă calitate. Apoi, nu este nevoie de o upgradare. Deoarece și dvs. vă veți permite să vă răsfățați într-o experiență avansată de jocuri.

Discuții și comentarii

Distribuiți comentariile dvs.
F
Filip 1 year ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
0 0
D
dillsonore 1 year ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
0 0