Hva er akseptabel FPS-hastighet for meg?

For noen spill kan du fortsatt nyte flotte gaver ved lavere rammepriser.

By on

Hva er akseptabel FPS-hastighet for meg?

Er du forvirret med hva som er en akseptabel FPS-rate for å spille spill? Så denne artikkelen skal hjelpe deg med å øke kunnskapen din! Det vil gi deg en komplett liste over elementer som kan påvirke rammene per andre hastighet. Etter at du har lest oppskrivningen, vil du dessuten kunne velge et godt valg uten å legge til utgiftene dine unødvendig.

Faktorer å vurdere mens de bestemmer den akseptable FPS

Type spill

Før du faktisk kan ta en beslutning om FPS-hastigheten, er det mange faktorer å vurdere. En av dem er typen spill du tenker på å spille. Hvert spill er utviklet for å jobbe med en bestemt konfigurasjon. Dermed må du krysse dette på forhånd.

Tempoet i spillet

Tempoet eller hastigheten på spillet kan også være et referansepunkt mens du bestemmer deg for den akseptable FPS. Jo raskere spillet er, desto høyere rammer per andre sats du vil trenge. Det er viktig, slik at du kan holde tritt med hastighetsaspektet av spillopplevelsen.

Oppdateringshastigheten på skjermen

Den siste faktoren å vurdere, er i dette tilfellet spesifikasjonen på skjermen. Med andre ord, oppdateringshastigheten på skjermen din vil ha en direkte tilkobling, med den akseptable FPS-hastigheten. For eksempel vil en 60Hz skjerm bare returnere 60 bilder per sekund. Mens en 120Hz skjerm kan returnere 120 bilder hvert sekund. Så, selv om du har den beste CPU-modellen, kan det ikke fungere!

Ting som påvirker FPS-satsen

System maskinvare

Hvis du spiller et raskt tempospill ved hjelp av en utdatert CPU, kan den påvirke FPS-hastigheten din. Derfor er spesifikasjonen av maskinvaren din så viktig som GPU.

Grafikk og oppløsning

Når du velger en konfigurasjon som fokuserer mer på høy oppløsning. FPS-frekvensen faller automatisk. Det er fordi ressursene dine blir utnyttet for å lette det høye visuelle kvalitetskravet.

Kodeoptimalisering og utvikling

Med hvert år som går, endres utviklings- og optimaliseringsprosessen av spill. Derfor, hvis du prøver å spille et gammelt spill på din nåværende generasjons PC, kan du kanskje ikke nyte en høyere ramme per sekund.

Betydningen av konsistent FPS

For å unngå høy svingning

Nesten alle spill entusiaster, vil anbefale at en konstant FPS er bedre enn en svingende en. Det er fordi dette vil tillate deg å håndtere plutselige dråper i fart, som kan skape et problem mens du spiller spill. For dette bør man foretrekke en konstant hastighet på 30 FPS, i stedet for en fluktuerende 50-60 FPS.

Å håndtere en situasjonsbasert nedgang

Mange av dere har kanskje lagt merke til, plassering eller situasjonsbaserte dråper i FPS. Med andre ord, når du ser i en bestemt retning eller går gjennom en lignende situasjon, er det en plutselig nedgang i spillets hastighet. Dette kan også reduseres ved å sikre at du har en konstant FPS.

Den ideelle FPS-hastigheten for spill

Racing spill

Hvis du elsker å spille motorsportsspill, kan den akseptable hastigheten for deg være rundt 30 FPS. Dette kan oppnås enkelt ved å bruke vanlig maskinvare og grafikkort.

For førstepersonsskyttere

I tilfelle et multiplayer spill, vil den akseptable FPS være rundt 60 rammer per sekund. Mens det samme for en enkelt spiller spill kan være rundt 50 FPS.

For tredjeparts spill

For å nyte et tredje personspill i sin fulde kapasitet, kan du vurdere å velge innstillinger som gir deg en 45 FPS-hastighet. Samlet sett er det en ting som spillerne kan måle på slutten av denne oppskrivningen, at de ikke trenger å investere i toppsystemer eller programvare for å nyte et spill fullt ut!

Diskusjon og kommentarer

Del dine kommentarer
C
Cyber Consumer 1 year ago
Dear content creator,
Your page was so marvellous that it was soo helpful to me.
By the way keep up with the blog!
Good and useful to gamers like us..
I have a i5 9600k, gtx 1660 ti gpu with gigabyte z390 gaming x board!

YouTube content creator, - Cyber Consumer -
Follow me on Insta,
ww_cyber_consumer_ww
2 9
A
alienlily 1 year ago
@Cyber Consumer stop pluggin yo yt
1 0
I
Intel HD Graphics 1 year ago
Only 10-15 FPS ;-) Incredible sloooooowmoooootion.
BTW: Good article.
2 2