Ultra VS kiváló minőségű beállítások a PC-játékokban

Minden játékosnak más fogalma van a PC-játékok ideális beállításáról. De a legtöbb esetben a kiváló minőségű grafikus konfiguráció kiválasztása az út.

By on

Ultra VS kiváló minőségű beállítások a PC-játékokban

Néhány ember, aki szeret virtuális játékokat játszani a számítógépen, néha zavaros. Általában a grafikus beállítást vagy konfigurációt illetően a játékosnak ki kell választania, amikor a PC-s játékokról van szó. A leginkább megvitatott beállítás típusok közül kettő az Ultra és a High Quality. Míg sokan úgy érzik, hogy az Ultra konfiguráció az út, akkor vannak, akik nem értenek egyet. Ebben a cikkben mindent meg fogunk mondani mindkét grafikus konfigurációhoz. Emellett még egy tipikus játékra is rávilágít a hatásokra.

Mi az Ultra minőségű grafikus beállítás?

Az Ultra minőségű grafikus beállítás a legmagasabb típusú konfiguráció, amelyet játék közben beállíthat. Az Ultra grafikus beállítás legjelentősebb jellemzője, hogy javítja a játék vizuális tisztaságát. Tehát ha tiszta és éles vizuális megjelenítő rajongója vagy, akkor ez a konfiguráció az Ön számára. Azonban az Ultra minőségű grafikus beállításnak is hátránya van. Ez a konfiguráció nehéz feldolgozási aspektusával kapcsolatos. Ez olyan tényezőknek köszönhető, mint a Ray Tracing, a Global Illumination és az Anti Aliasing. Még ennél is több, mivel sok erőforrást egyszerre használsz. Ez egy alacsonyabb Keretek per másodperc értéket eredményez.

Mi az a kiváló minőségű grafikus beállítás?

A kiváló minőségű grafikus konfiguráció a második legjobb beállítás, amely PC-játékhoz érhető el. Lehetővé teszi, hogy egy gyorsabb képkockát másodpercenként vagy FPS-t használjon. Más szóval, ideális azoknak a játékoknak, amelyek szélsőséges sebességük miatt magasabb frissítési gyakoriságot igényelnek. A magas grafikus konfiguráció felbontási minősége azonban viszonylag alacsonyabb lehet. A grafikus beállítás másik fontos eleme, hogy nem igényel nehéz feldolgozást. Ez azt jelenti, hogy egy kicsit szelíd a hardveren, és nem kell annyi erőforrás, hogy megfelelően működjön.

Mi a különbség a High és Ultra grafikus beállítás között?

1. Felbontás

Az első összehasonlítási pont a két grafikus beállítás között a felbontás vagy a kijelző tisztasága. Az Ultra esetében 5% vagy 10% -os vizuális javulás érhető el a legtöbb játéknál. Van azonban néhány játék, amely nagyobb százalékarányt mutathat, mint a Tomb Raider, a Boszorkányság 3 és a Prey.

2. Keretek másodpercenként

A vizuális tisztaság mellett a játék minősége attól is függ, hogy milyen sebességgel vagy FPS sebességgel. Annak ellenére, hogy az Ultra beállítás „Talk of the Gaming Town” lett, még mindig nem teljesíti az általános teljesítményszintet. Ennek az az oka, hogy az Ultra minőségű konfigurációval az FPS 20% -kal 30% -kal csökkenhet. Néhány játék, amely ezt az elméletet bizonyítja, a Határozat, a Rainbow Six Siege és a Dishonored 2.

Mi az ideális beállítás a Magas és az Ultra grafika között?

Minden játékosnak más fogalma van a PC-játékok ideális beállításáról. De a legtöbb esetben a kiváló minőségű grafikus konfiguráció kiválasztása az út. Ennek oka az, hogy ugyanezek a néhány alapvető pont miatt: -
  1. Az Ultra-val nincs jelentős vizuális különbség.
  2. Az Ultra beállítások meredek csökkenést okozhatnak az FPS-ben.
  3. Az Ultra hardverkövetelményei drágábbak.
Összességében, ha van olyan grafikus kártya, amely képes 60FPS-t előállítani a kiváló minőségű beállítás során. Ezután nincs szükség frissítésre. Mivel ez is lehetővé teszi, hogy kényeztesse magát egy fejlett szintű játékélményt.

Beszélgetés és megjegyzések

Ossza meg megjegyzéseit
F
Filip 1 year ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
0 0
S
stressvanquish 1 year ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
0 0