Mikä on hyväksyttävä FPS-nopeus minulle?

Joissakin peleissä voit silti nauttia suurista garphicsista alhaisemmilla kuvataajuuksilla.

By on

Mikä on hyväksyttävä FPS-nopeus minulle?

Oletko hämmentynyt siitä, mikä on hyväksyttävä FPS-hinta pelien pelaamisessa? Sitten tämä artikkeli auttaa sinua lisäämään tietämystäsi! Se antaa sinulle täydellisen luettelon elementeistä, jotka voivat vaikuttaa kehyksiin per toinen nopeus. Lisäksi, kun olet lukenut kirjeen, voit tehdä hyvän valinnan lisäämättä kuluja tarpeettomasti.

Tekijät, jotka on otettava huomioon, kun päätetään hyväksyttävästä FPS: stä

Pelityyppi

Ennen kuin voit itse tehdä päätöksesi FPS-nopeudesta, on lukuisia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Yksi niistä on pelin tyyppi. Jokainen peli on kehitetty toimimaan tietyllä kokoonpanolla. Näin sinun täytyy tarkistaa tämä etukäteen.

Pelin vauhti

Pelin vauhti tai nopeus voi olla myös vertailukohta, kun taas päätetään hyväksyttävästä FPS: stä. Mitä nopeammin peli on korkeampi kehys per sekunti, jota tarvitset. Se on tärkeää, jotta voit pysyä mukana pelikokemuksen nopeudessa.

Näytön virkistystaajuus

Viimeinen tekijä tässä tapauksessa on monitorin määrittely. Toisin sanoen näytön virkistystaajuudella on suora yhteys hyväksyttävään FPS-nopeuteen. Esimerkiksi 60 Hz: n näyttö palauttaa vain 60 kuvaa sekunnissa. 120 Hz: n näyttö voi palauttaa 120 kuvaa joka sekunti. Joten vaikka sinulla olisi paras CPU-malli, se ei ehkä toimi!

Asiat, jotka vaikuttavat FPS-määrään

Järjestelmän laitteisto

Jos pelaat nopean nopeuden pelin vanhentuneen CPU: n avulla, se voi vaikuttaa FPS-nopeuteen. Näin ollen laitteiston määrittely on yhtä tärkeää kuin GPU.

Grafiikka ja resoluutio

Aina kun valitset kokoonpanon, joka keskittyy enemmän korkealle resoluutiolle. FPS-nopeus laskee automaattisesti. Se johtuu siitä, että resurssejasi hyödynnetään korkean visuaalisen laadun vaatimuksen helpottamiseksi.

Koodin optimointi ja kehittäminen

Pelien kehitys- ja optimointiprosessi muuttuu joka vuosi. Siksi, jos yrität toistaa vanhaa peliä nykyisellä sukupolvella tietokoneellasi, et ehkä pidä korkeampaa Frame Per Second -tasoa.

Yhdenmukaisen FPS: n merkitys

Suuren vaihtelun välttämiseksi

Lähes jokainen pelipalvelun harrastaja suosittelee, että vakio FPS on parempi kuin vaihteleva. Tämä johtuu siitä, että voit käsitellä äkillisiä nopeuden laskuja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia pelien aikana. Tätä varten pitäisi mieluummin käyttää 30 FPS: n vakionopeutta kuin vaihtelevaa 50-60 FPS: ää.

Käsittelemään tilanteeseen perustuvaa laskua

Monet teistä ovat ehkä huomanneet, sijainti tai tilanne perustuu laskuihin FPS. Toisin sanoen, kun katsot tiettyyn suuntaan tai käydään samanlaisessa tilanteessa, pelin nopeus laskee äkillisesti. Tämä voidaan myös vähentää varmistamalla, että sinulla on vakio FPS.

Ihanteellinen FPS-nopeus peleissä

Kilpailupelit

Jos rakastat kilpa-pelejä, niin hyväksyttävä nopeus voi olla noin 30 FPS. Tämä voidaan saavuttaa helposti käyttämällä mainstream-laitteistoa ja näytönohjainta.

Ensimmäisen henkilön ampujille

Jos kyseessä on moninpeli, hyväksyttävä FPS olisi noin 60 kehystä per sekunti. Sama sama kuin yhden pelaajan peli voi olla noin 50 FPS.

Kolmannen henkilön peleihin

Jos haluat nauttia kolmannen henkilön pelistä täydessä kapasiteetissa, voit harkita asetuksia, joiden nopeus on 45 FPS. Kaiken kaikkiaan yksi asia, jonka pelaajat voivat arvioida tämän kirjoituksen lopussa, on, että heidän ei tarvitse investoida huippuluokan järjestelmiin tai ohjelmistoihin, jotta he voivat nauttia pelistä täysin!

Keskustelu ja kommentit

Jaa kommenttisi
C
Cyber Consumer 1 year ago
Dear content creator,
Your page was so marvellous that it was soo helpful to me.
By the way keep up with the blog!
Good and useful to gamers like us..
I have a i5 9600k, gtx 1660 ti gpu with gigabyte z390 gaming x board!

YouTube content creator, - Cyber Consumer -
Follow me on Insta,
ww_cyber_consumer_ww
2 9
Y
yardgone 1 year ago
@Cyber Consumer stop pluggin yo yt
1 0
I
Intel HD Graphics 1 year ago
Only 10-15 FPS ;-) Incredible sloooooowmoooootion.
BTW: Good article.
2 2