Ultra VS: n korkealaatuiset asetukset PC-peleissä

Jokaisella pelaajalla on erilainen käsitys PC-pelien ihanteellisesta asetuksesta. Useimmissa tapauksissa korkealaatuisen grafiikkakokoonpanon valitseminen on tapa edetä.

By on

Ultra VS: n korkealaatuiset asetukset PC-peleissä

Jokainen henkilö, joka haluaa pelata virtuaalisia pelejä tietokoneessa, käy joskus hieman sekaannusta. Pelin täytyy yleensä valita grafiikka-asetuksista tai -asetuksista PC-peleissä. Kaksi eniten keskustelluista asetustyypeistä ovat Ultra ja High quality. Vaikka monet ihmiset kokevat, että Ultra-kokoonpano on tapa edetä, jotkut voivat olla eri mieltä. Tässä artikkelissa kerrotaan teille, jotka liittyvät molempiin näihin grafiikkakokoonpanoihin. Lisäksi se korostaa jopa niiden vaikutuksia tyypilliseen peliin.

Mikä on erittäin laadukas grafiikka-asetus?

Erittäin laadukas grafiikka-asetus on korkein kokoonpano, jota voit asettaa pelaamisen aikana. Ultra-grafiikka-alueen merkittävin piirre on se, että se parantaa pelin visuaalista selkeyttä. Näin ollen, jos olet selkeän ja terävän visuaalisen näytön fani, tämä on sinulle sopiva kokoonpano. Ultra-laadun grafiikka-asetuksessa on kuitenkin haittapuoli. Tämä koskee konfiguraation raskasta prosessointia. Se johtuu esimerkiksi tekijöistä, kuten Ray Tracing, Global Illumination ja Anti Aliasing. Vielä enemmän, koska käytät paljon resursseja kerralla. Tämä johtaa myös pienempiin kehyskorkeuteen.

Mikä on laadukas grafiikka-asetus?

Korkealaatuinen grafiikkakokoonpano on toiseksi paras asetus, joka on käytettävissä PC-pelissä. Sen avulla voit nauttia nopeammista kehyksistä per sekunti tai FPS-nopeudesta. Toisin sanoen se sopii erinomaisesti peleihin, jotka vaativat suurempaa virkistystaajuutta äärimmäisen nopeutensa vuoksi. Korkean grafiikkakokoonpanon tarkkuuslaatu voi kuitenkin olla suhteellisen alhaisempi. Toinen tämän grafiikka-asetuksen erottuva elementti on se, että se ei vaadi kovaa käsittelyä. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteisto on hieman lempeä eikä tarvitse yhtä paljon resursseja toimiakseen oikein.

Mitä eroa on High- ja Ultra-grafiikka-asetuksissa?

1. Ratkaisu

Ensimmäinen vertailukohta kahden grafiikka-asetuksen välillä on tarkkuus tai näytön selkeys. Ultran tapauksessa voidaan tuottaa 5% tai 10% visuaalista parannusta useimmissa peleissä. On kuitenkin olemassa muutamia pelejä, jotka voivat näyttää korkeamman prosenttiosuuden erosta, kuten Tomb Raiderin nousu, noituus 3 ja Prey.

2. Kehykset sekunnissa

Visuaalisen selkeyden lisäksi pelin laatu riippuu myös sen nopeudesta tai FPS-nopeudesta. Vaikka Ultra-asetuksesta on tullut "Talk Of The Gaming Town", se ei edelleenkään täytä yleistä suorituskykyä. Se johtuu siitä, että Ultra-laatukokoonpanolla FPS voi pudota 20%: sta 30%: iin helposti. Osa peleistä, jotka todistavat tämän teorian, ovat päätös, Rainbow Six Siege ja Dishonored 2.

Mikä on ihanteellinen asetus korkean ja ultra-grafiikan välillä?

Jokaisella pelaajalla on erilainen käsitys PC-pelien ihanteellisesta asetuksesta. Useimmissa tapauksissa korkealaatuisen grafiikkakokoonpanon valitseminen on tapa edetä. Syy siihen, miksi tunnemme saman, johtuu näistä muutamista peruspisteistä: -
  1. Ultran kanssa ei ole merkittävää visuaalista eroa.
  2. Ultra-asetukset voivat aiheuttaa FPS-nopeuden jyrkän laskun.
  3. Ultra-laitteistovaatimukset ovat kalliimpia.
Kaiken kaikkiaan, jos sinulla on grafiikkakortti, joka voi tuottaa 60 FPS: ää korkean laadun asetusten käytön aikana. Silloin päivitystä ei tarvita. Koska sen avulla voit myös nauttia edistyneen tason pelikokemuksesta.

Keskustelu ja kommentit

Jaa kommenttisi
F
Filip 1 year ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
0 0
T
togetherpetite 1 year ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
0 0