Συγκρίνετε GPU-Συγκρίνετε τις κάρτες γραφικών σημεία αναφοράς

Χρησιμοποιώντας αυτό το προηγμένο εργαλείο σύγκρισης GPU, συγκρίνετε πολλές κάρτες γραφικών ή συγκρίνετε την τρέχουσα έκδοση PC - κάρτα γραφικών και επεξεργαστή - με πολλές μελλοντικές επιλογές αναβάθμισης και δείτε ποια επιλογή αξίζει την αναβάθμιση. Χρησιμοποιήστε τις επιθυμητές ρυθμίσεις ποιότητας παιχνιδιού, ανάλυση οθόνης, κάρτα γραφικών και συνδυασμούς επεξεργαστών για να δείτε τις δοκιμές σύγκρισης επιδόσεων σε δείκτες αναφοράς FPS 50+ παιχνιδιών. Αυτό το εργαλείο θα σας επιτρέψει να υπολογίσετε τους συνδυασμούς CPU Bottleneck, Change Quality Settings και να αλλάξετε τους συνδυασμούς καρτών γραφικών και επεξεργαστών.

Most Recent Comparisons

Παιχνίδι σημεία αναφοράς σε διάφορα ψηφίσματα και τις ρυθμίσεις ποιότητας

Παιχνίδι σημεία αναφοράς σε διάφορα ψηφίσματα και τις ρυθμίσεις ποιότητας

Έχουμε εξελιγμένους αλγόριθμους που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να παράγουν 90% ακριβείς εκτιμήσεις της απόδοσης των παιχνιδιών με βάση την ανάλυση πάνω από 70.000 δοκιμές αναφοράς. Τα αποτελέσματα της αναφοράς μας μετρώνται ξανά ο χρήστης προτιμώμενη ανάλυση παιχνιδιών και τις ρυθμίσεις ποιότητας του παιχνιδιού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι άλλες περιοχές αναφοράς είναι πάντα μέτρο σε Ultra ποιότητας, παρέχουμε 4 ρυθμίσεις ποιότητας-Ultra, High, μεσαίο, χαμηλό-για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την κρυφή αξία της κάρτας γραφικών σας σε διαφορετικές ρυθμίσεις.

Προηγμένος υπολογισμός συμφόρησης

Προηγμένος υπολογισμός συμφόρησης

Συμφόρησης μηχανισμός ανίχνευσης μας βασίζεται σε πραγματικές δοκιμές για την CPU για πάνω από 10 χρόνια και την ανάλυση των σημερινών σημείων αναφοράς και πάλι πολλές γενιές CPU για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή από την άποψη του κόστους-vs-Performance στην επιλογή της CPU σας που θα συνδυαστεί με GPU σας. Με πάνω από 500 δημοφιλή CPU για τα τελευταία 10 χρόνια, θα βρείτε σίγουρα την ακριβή κέρδη ή απώλειες επιπτώσεις στην CPU και GPU συνδυασμό σας.

Σημεία αναφοράς σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, περίοδο.

Σημεία αναφοράς σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, περίοδο.

Ψάχνουμε πάντα για την απόδοση σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, δεν TFLOPS ή GB/s ή άλλες προδιαγραφές θεωρητικούς αριθμούς που είναι χωρίς νόημα για το gamer. Τα πάντα είναι δείχνουν σε καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και ο αντίκτυπος της CPU για την απόδοση, για να σας βοηθήσει να δείτε ρεαλιστικά σημεία αναφοράς και καλύτερα να αποφασίσει σχετικά με την επόμενη αναβάθμιση GPU σας.

Όλοι μαζί: η πλήρης εικόνα

Όλοι μαζί: η πλήρης εικόνα

Οι τιμές, οι απαιτήσεις ισχύος, τα επίπεδα θερμότητας, τα επίπεδα θορύβου, οι επιδόσεις σε 1080p, 1440p και 4K, η συμφόρηση της CPU και οι ρυθμίσεις ποιότητας παιχνιδιού είναι όλοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση και διασφαλίζουμε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι στο χέρι και σας παρέχουν τις Συστάσεις. Εργαλείο σύγκρισης μας είναι ολοκληρωμένο μείγμα από τους παραπάνω παράγοντες και εγγυημένα θα σας βοηθήσει στην εξεύρεση καλύτερο gaming PC σας οικοδομήσουμε.

adsense-in-article-articles.html

Most Popular Comparisons