Ποια είναι η αποδεκτή ταχύτητα FPS για μένα;

Για μερικά παιχνίδια, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε εξαιρετικά garphics σε χαμηλότερα ποσοστά καρέ.

By on

Ποια είναι η αποδεκτή ταχύτητα FPS για μένα;

Είστε μπερδεμένοι ως προς το τι είναι αποδεκτό ποσοστό FPS για παιχνίδια; Στη συνέχεια, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις γνώσεις σας! Θα σας δώσει μια πλήρη λίστα με στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν την ταχύτητά σας ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, μετά την ανάγνωση της εγγραφής, θα είστε σε θέση να κάνετε μια καλή επιλογή, χωρίς να προσθέτετε άσκοπα τα έξοδά σας.

Παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη λήψη της αποδεκτής FPS

Ο τύπος του παιχνιδιού

Πριν μπορέσετε πραγματικά να λάβετε μια απόφαση σχετικά με την ταχύτητα FPS σας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένας από αυτούς είναι ο τύπος παιχνιδιού που σκέφτεστε να παίζετε. Κάθε παιχνίδι αναπτύσσεται για να λειτουργεί σε μια συγκεκριμένη διαμόρφωση. Έτσι, πρέπει να το ελέγξετε εκ των προτέρων.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού

Ο ρυθμός ή η ταχύτητα του παιχνιδιού μπορεί επίσης να αποτελέσει σημείο αναφοράς ενώ αποφασίζει το αποδεκτό FPS. Όσο ταχύτερα το παιχνίδι είναι το υψηλότερο επίπεδο ανά δευτερόλεπτο που θα χρειαστείτε. Είναι σημαντικό, ώστε να μπορείτε να συμβαδίσετε με την πτυχή της ταχύτητας του παιχνιδιού.

Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης

Ο τελευταίος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε, στην περίπτωση αυτή, είναι οι προδιαγραφές της οθόνης σας. Με άλλα λόγια, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης σας θα έχει άμεση σύνδεση, με την αποδεκτή ταχύτητα FPS. Για παράδειγμα, μια οθόνη 60Hz θα επιστρέφει μόνο 60 εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Ενώ μια οθόνη 120Hz μπορεί να επιστρέψει 120 φωτογραφίες κάθε δευτερόλεπτο. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε το καλύτερο μοντέλο CPU, μπορεί να μην λειτουργήσει!

Πράγματα που επηρεάζουν την ταχύτητα FPS

Hardware συστήματος

Εάν παίζετε ένα γρήγορο παιχνίδι με ρυθμό με παρωχημένη CPU, τότε μπορεί να επηρεάσει το ποσοστό FPS σας. Ως εκ τούτου, οι προδιαγραφές του υλικού σας είναι τόσο κρίσιμες όσο η GPU.

Γραφικά και ανάλυση

Κάθε φορά που επιλέγετε μια διαμόρφωση που εστιάζει περισσότερο σε υψηλή ανάλυση. Το ποσοστό FPS πέφτει αυτόματα. Είναι επειδή οι πόροι σας χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την υψηλή οπτική ποιότητα.

Βελτιστοποίηση κώδικα και ανάπτυξη

Με κάθε παρελθόν έτος, η διαδικασία ανάπτυξης και βελτιστοποίησης των παιχνιδιών αλλάζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν προσπαθήσετε να παίξετε ένα παλιό παιχνίδι στον τρέχοντα υπολογιστή γενιάς σας, ενδέχεται να μην απολαμβάνετε υψηλότερο ρυθμό ανά δευτερόλεπτο.

Η σημασία της συνεπούς FPS

Για να αποφύγετε μεγάλες διακυμάνσεις

Σχεδόν κάθε ενθουσιώδης τυχερού παιχνιδιού, θα συστήσει ότι μια σταθερή FPS είναι καλύτερη από μια κυμαινόμενη. Είναι επειδή, αυτό θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε ξαφνικές μειώσεις στην ταχύτητα, που μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Γι 'αυτό, θα πρέπει να προτιμάτε μια σταθερή ταχύτητα 30 FPS, αντί για κυμαινόμενο 50-60 FPS.

Για να αντιμετωπίσετε μια πτώση με βάση την κατάσταση

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχουν παρατηρήσει, θέσεις ή καταστάσεις που βασίζονται σε κατάσταση στα FPS. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που κοιτάζετε σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή περάσετε μια παρόμοια κατάσταση, υπάρχει μια απότομη πτώση στην ταχύτητα του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί επίσης να μειωθεί εξασφαλίζοντας ότι έχετε σταθερή FPS.

Η ιδανική ταχύτητα FPS για παιχνίδια

Αγωνιστικά παιχνίδια

Εάν σας αρέσει να παίζετε αγωνιστικά παιχνίδια, τότε η αποδεκτή ταχύτητα για εσάς μπορεί να είναι περίπου 30 FPS. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τη χρήση mainstream υλικού και κάρτας γραφικών.

Για τους σκοπευτές πρώτου προσώπου

Σε περίπτωση παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, το αποδεκτό FPS θα είναι περίπου 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ενώ το ίδιο για ένα παιχνίδι ενός παίκτη μπορεί να είναι περίπου 50 FPS.

Για παιχνίδια τρίτου προσώπου

Για να απολαύσετε ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου σε πλήρη ισχύ, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο επιλογής ρυθμίσεων που σας δίνουν ταχύτητα 45 FPS. Συνολικά, το ένα πράγμα που οι παίκτες μπορούν να μετρήσουν στο τέλος αυτής της εγγραφής, είναι ότι δεν χρειάζεται να επενδύσουν σε κορυφαία συστήματα ή λογισμικά, για να απολαύσουν ένα παιχνίδι πλήρως!

adsense-in-article-articles.html

Συζήτηση και σχόλια

Μοιραστείτε τα σχόλια σας
C
Cyber Consumer 1 year ago
Dear content creator,
Your page was so marvellous that it was soo helpful to me.
By the way keep up with the blog!
Good and useful to gamers like us..
I have a i5 9600k, gtx 1660 ti gpu with gigabyte z390 gaming x board!

YouTube content creator, - Cyber Consumer -
Follow me on Insta,
ww_cyber_consumer_ww
2 9
H
hinnisdalteith 1 year ago
@Cyber Consumer stop pluggin yo yt
1 0
I
Intel HD Graphics 1 year ago
Only 10-15 FPS ;-) Incredible sloooooowmoooootion.
BTW: Good article.
2 2