2019 bedste værdi-ydeevne grafikkort

Spil benchmarks ved forskellige opLøsninger og kvalitetsindstillinger

Spil benchmarks ved forskellige opLøsninger og kvalitetsindstillinger

Vi har sofistikerede algoritmer, der er blevet omhyggeligt designet til at producere 90% nøjagtige estimater af gaming ydeevne baseret på at analysere over 70.000 benchmark test. Vores benchmark-resultater måles igen med den bruger foretrukne gaming-opløsning og indstillinger for spil kvalitet. Mens andre benchmark sites altid måle på ultra kvalitet, vi giver 4 kvalitet indstillinger-Ultra, høj, medium, lav-for at hjælpe dig med at opdage den skjulte værdi af dit grafikkort på forskellige indstillinger.

Avanceret flaskehals beregning

Avanceret flaskehals beregning

Vores flaskehals afsløring mekanisme er baseret på reelle test på CPU'ER i over 10 år og analyse af de nuværende benchmarks igen mange CPU-generationer til at hjælpe dig med at finde den bedste værdi i form af cost-vs-performance i din CPU valg, der vil blive kombineret med din GPU. Med over 500 populære CPU'ER for de sidste 10 år, vil du helt sikkert finde den nøjagtige gevinster eller tab indflydelse på din CPU og GPU kombination.

Benchmarks i frames per sekund, periode.

Benchmarks i frames per sekund, periode.

Vi ser altid for ydeevne i frames per sekund, ikke TFLOPS eller GB/s eller andre specifikationer teoretiske tal, der er meningsløse for gamer. Alt er show i frames per sekund, selv CPU indvirkning på ydeevne, for at hjælpe dig se realistiske benchmarks og bedre beslutte om din næste GPU opgradering.

Alle sammen: hele billedet

Alle sammen: hele billedet

Priser, strømkrav, varme niveauer, støjniveauer, ydeevne i 1080p, 1440p og 4K, CPU flaskehals, og spil kvalitet indstillinger er alle faktorer, der påvirker beslutningen, og vi sikrer, at alle disse oplysninger er lige ved hånden og give din med vores Anbefalinger. Vores sammenligning værktøj er omfattende blanding af ovennævnte faktorer og garanteret vil hjælpe dig med at finde din bedste gaming PC Build.

adsense-in-article-articles.html

Er Min PC Fremtidsbestemt?

Se hvor godt din computer kan køre moderne spil!
Ændre kvalitetsindstillinger

Bedst til budget spil

Bedst til 1080p gaming

Bedst til 1440p gaming

Bedst til 4K-gaming