Hvad er den acceptable FPS-hastighed for mig?

For nogle spil kan du stadig nyde flotte gaver ved lavere billedfrekvenser.

By on

Hvad er den acceptable FPS-hastighed for mig?

Er du i tvivl om, hvad der er en acceptabel FPS-sats for at spille spil? Så denne artikel vil hjælpe dig med at øge din viden! Det vil give dig en komplet liste over elementer, der kan påvirke dine rammer pr. Anden hastighed. Desuden vil du efter at have læst opskrivningen kunne gøre et godt valg uden at øge udgifterne unødigt.

Faktorer at overveje, mens man beslutter det acceptable FPS

Den type spil

Før du faktisk kan træffe en beslutning vedrørende din FPS-hastighed, er der mange faktorer at overveje. En af dem er den type spil du tænker på at spille. Hvert spil er udviklet til at arbejde på en bestemt konfiguration. Således skal du krydse afkrydsningsfeltet på forhånd.

Tempoet i spillet

Tempoet eller hastigheden af spillet kan også være et referencepunkt, mens beslutningen om acceptabel FPS. Jo hurtigere spillet er, er højere rammer pr. Anden sats, du ville kræve. Det er vigtigt, så du kan holde øje med hastighedsaspektet i spiloplevelsen.

Opdateringshastigheden på skærmen

Den sidste faktor at overveje, er i dette tilfælde specifikationen af din skærm. Med andre ord vil opdateringshastigheden på din skærm have en direkte forbindelse med den acceptable FPS-hastighed. For eksempel vil en 60Hz skærm kun returnere 60 billeder pr. Sekund. Mens en 120Hz skærm kan returnere 120 billeder hvert sekund. Så selvom du har den bedste CPU-model, kan det ikke fungere!

Ting der påvirker FPS-satsen

Systemhardware

Hvis du spiller et hurtigt tempo spil ved hjælp af en forældet CPU, så kan det påvirke din FPS-sats. Derfor er specifikationen af din hardware lige så vigtig som GPU'en.

Grafik og opløsning

Når du vælger en konfiguration, der fokuserer mere på en høj opløsning. FPS-satsen falder automatisk. Det skyldes, at dine ressourcer bliver brugt til at lette det høje visuelle kvalitetskrav.

Kodeoptimering og udvikling

Med hvert år der går, ændrer udviklings- og optimeringsprocessen af spil. Derfor, hvis du forsøger at spille et gammelt spil på din nuværende generation af pc, kan du måske ikke nyde en højere ramme pr. Anden sats.

Betydningen af konsistent FPS

For at undgå høj udsving

Næsten hver gaming entusiast vil anbefale, at en konstant FPS er bedre end en svingende. Det er fordi dette vil tillade dig at håndtere pludselige dråber i hastigheden, der kan skabe et problem, mens du spiller spil. For dette bør man foretrække en konstant hastighed på 30 FPS, snarere end en fluktuerende 50-60 FPS.

At håndtere et situationsbaseret fald

Mange af jer har måske bemærket, placering eller situation baseret dråber i FPS. Med andre ord, når du kigger i en bestemt retning eller går igennem en lignende situation, er der et pludseligt fald i spilets hastighed. Dette kan også reduceres ved at sikre, at du har en konstant FPS.

Den ideelle FPS-hastighed til spil

Racing Games

Hvis du elsker at spille racerspil, så kan den acceptable hastighed for dig være omkring 30 FPS. Dette kan opnås nemt ved at bruge mainstream hardware og grafikkort.

Til førstepersonsskytter

I tilfælde af et multiplayer spil vil den acceptable FPS være omkring 60 rammer per sekund. Mens det samme for en single player spil kan være omkring 50 FPS.

Til tredjeparts spil

For at nyde et tredje personspil i sin fulde kapacitet, kan du overveje at vælge indstillinger, der giver dig en 45 FPS-hastighed. Samlet set er den eneste ting, som spillerne kan måle i slutningen af denne opskrivning, at de ikke behøver at investere i top-of-the-line systemer eller software for at nyde et spil fuldt ud!

Diskussion og kommentarer

Del dine kommentarer
C
Cyber Consumer 1 year ago
Dear content creator,
Your page was so marvellous that it was soo helpful to me.
By the way keep up with the blog!
Good and useful to gamers like us..
I have a i5 9600k, gtx 1660 ti gpu with gigabyte z390 gaming x board!

YouTube content creator, - Cyber Consumer -
Follow me on Insta,
ww_cyber_consumer_ww
2 9
S
silverbasil 1 year ago
@Cyber Consumer stop pluggin yo yt
1 0
I
Intel HD Graphics 1 year ago
Only 10-15 FPS ;-) Incredible sloooooowmoooootion.
BTW: Good article.
2 2