Ultra VS Højkvalitetsindstillinger i PC-spil

Hver spiller har et andet begreb om den ideelle indstilling til pc-spil. Men i de fleste tilfælde vælger man en grafikkonfiguration af høj kvalitet.

By on

Ultra VS Højkvalitetsindstillinger i PC-spil

Hver person, der elsker at spille virtuelle spil på computeren, går nogle gange i forvirring. Det handler normalt om grafikindstillingen eller konfigurationen, som en spiller skal vælge, når det kommer til pc-spil. To af de mest diskuterede indstillingstyper er ultra og høj kvalitet. Mens mange mennesker føler at ultra-konfiguration er vejen at gå, er der nogle, der måske er uenige. Med denne artikel vil vi fortælle dig alt, der er relateret til begge disse grafiske konfigurationer. Desuden vil det endda fremhæve deres effekter på et typisk spil.

Hvad er en Ultra kvalitet grafik indstilling?

Indstillingen Ultra kvalitet grafik er den højeste type konfiguration, som du kan indstille, mens du spiller et spil. Det mest fremtrædende element i en Ultra grafik indstilling er, at det forbedrer visuel klarhed i et spil. Så hvis du er fan af et klart og skarpt visuelt display, så er dette konfigurationen for dig. Der er dog også en ulempe ved Ultra-grafikindstillingen. Dette vedrører konfigurationens tunge behandling. Det sker på grund af faktorer som Ray Tracing, Global Illumination og Anti Aliasing. Endnu mere, da du udnytter mange af dine ressourcer på én gang. Dette resulterer også i en lavere ramme pr. Anden sats.

Hvad er en grafikindstilling af høj kvalitet?

Konfiguration af høj kvalitet er den næstbedste indstilling, som er tilgængelig til et pc-spil. Det giver dig mulighed for at nyde en hurtigere rammer pr. Sekund eller FPS-sats. Med andre ord er den ideel til spil, der kræver en højere opdateringshastighed på grund af deres ekstreme hastighed. Imidlertid kan opløsningskvaliteten af en høj grafikkonfiguration være forholdsvis lavere. Det andet særpræg i denne grafikindstilling er, at det ikke kræver tung behandling. Det betyder, at det er lidt blidt på din hardware og ikke behøver så mange ressourcer til at fungere korrekt.

Hvad er forskellen mellem høj og ultra grafik indstilling?

1. Beslutning

Det første sammenligningspunkt mellem de to grafiske indstillinger vedrører opløsningen eller skærmens klarhed. I tilfældet med Ultra kan man give 5% eller 10% visuel forbedring for de fleste spil. Der er dog et par spil, der kan vise en højere procentdel af forskellen som Rise Of The Tomb Raider, Witchcraft 3 og Prey.

2. Rammer pr. Sekund

Bortset fra den visuelle klarhed afhænger kvaliteten af et spil også på hastigheden eller FPS-hastigheden. Selv om Ultra-indstillingen er blevet en "Talk Of The Gaming Town", lever den stadig ikke op til det overordnede præstationsniveau. Det skyldes, at FPS med ultrakvalitets konfiguration nemt kan falde med 20% til 30%. Nogle af de spil, der beviser denne teori, er beslutningen, Rainbow Six Siege og Dishonored 2.

Hvad er den ideelle indstilling til at vælge mellem høj og ultra grafik?

Hver spiller har et andet begreb om den ideelle indstilling til pc-spil. Men i de fleste tilfælde vælger man en grafikkonfiguration af høj kvalitet. Grunden til at vi føler det samme er på grund af disse få grundlæggende punkter: -
  1. Der er ingen større visuel forskel med Ultra.
  2. Ultra-indstillinger kan medføre et kraftigt fald i FPS-hastigheden.
  3. Hardwarekrav til Ultra er dyrere.
Samlet set, hvis du har et grafikkort, der kan producere 60FPS, mens du bruger høj kvalitet. Så er der ikke behov for en opgradering. Da det også vil give dig mulighed for at nyde en avanceret gaming oplevelse.

Diskussion og kommentarer

Del dine kommentarer
F
Filip 1 year ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
0 0
G
grabbanked 1 year ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
0 0