Ce sunt CPU-ul sau GPU-urile?

Obțineți picături bruște de cadre? s-ar putea să aveți o strangulare.

By on

Ce sunt CPU-ul sau GPU-urile?

Ca jucator ai intampinat o situatie, in care viteza jocului tau scade brusc? Acest lucru poate fi cauzat de o strangulare a procesorului sau GPU. Termenul "strangulare" poate fi pur și simplu explicat ca un mecanism de înfundare. Acest lucru poate afecta în mare măsură performanțele hardware-ului dvs. În plus, poate împiedica chiar și experiența dvs. de jocuri prin reducerea frecvenței de reîmprospătare. Dacă sunteți nou la termenul "Slăbiciuni", atunci acest articol este un must-citit pentru tine. Aici vom explica cele două tipuri principale de componente de blocaj. Mai mult decât atât, vom evidenția chiar și factorii care le provoacă și cum poate fi îmbunătățită.

Procesoarele CPU

1. Ce este?

CPU-ul este una dintre componentele principale ale hardware-ului dvs. Este folosit pentru a procesa și transfera date, pentru a avea o experiență bună în joc. Cu toate acestea, atunci când un procesor nu este capabil să facă nici una dintre sarcini suficient de repede, aceasta poate duce la o situație rămasă în urmă. Aceasta este cunoscută sub numele de blocaj al procesorului. Unele dintre jocurile care pot face un hit din cauza unei strangulări a procesorului sunt:
  • Orasele din Skylines
  • Civilizația V
  • Assassin "s Creed

2. Ce cauzează un blocaj al procesorului?

În afară de motivul menționat mai sus, există și alte numeroase. Una dintre ele este configurația procesorului dvs. în comparație cu unitatea de procesare grafică. Dacă CPU-ul nu poate ține pasul cu viteza GPU-ului, acesta va rămâne în urmă și va cauza o blândă. Un exemplu este pararea unei plăci grafice GTX 1080 Ti cu un procesor AMD A6 de generație cinci. Astfel, spunem, modelul, modelul, precum și specificația procesorului, este un element critic de luat în considerare.

3. Cum poate fi îmbunătățită?

  • Prin potrivirea specificațiilor procesorului cu unitatea de procesare grafică.
  • Echilibrarea sarcinii de procesare pusă pe CPU.

GPU-uri?

1. Ce este?

O placă grafică a computerului este o altă componentă, care poate provoca o strangulare sau înfundare. Numai de data aceasta, se bazează exclusiv pe GPU-ul sistemului. Această situație poate afecta rezoluția jocului și poate reduce drastic rata FPS. Conceptul general este același cu cel al unui blocaj al procesorului, care creează, de asemenea, un efect întârziat. Iată o listă a câtorva jocuri care pot fi afectate de o strangulare a GPU-ului:
  • The Witcher 3
  • Lumina moarta
  • Frontierele 2

2. Ce cauzează un blocaj al GPU-ului?

Cel mai des întâlnit motiv pentru care ar putea apărea un blocaj al GPU se datorează configurației superioare a unui procesor. Iată un exemplu pentru a explica același lucru. Imaginați-vă că utilizați cel mai recent procesor Intel Core i7 8700 K. Cu toate acestea, l-ați asociat cu un GPU GT 1030. Deoarece procesorul este suficient de puternic pentru a transfera rapid datele. GPU-ul depășit nu va putea să-și mențină viteza. Prin urmare, va duce la o strangulare a GPU-ului.

3. Cum poate fi îmbunătățită?

  • Prin potrivirea specificațiilor GPU-ului cu CPU-ul.
  • Echilibrarea sarcinii de procesare plasată pe GPU.
Deci, data viitoare când veniți față în față cu o situație similară. Amintiți-vă să păstrați în minte aceste fapte simple pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Discuții și comentarii

Distribuiți comentariile dvs.
T
test 1 year ago
ssddfsz sqd
10 1