Sammenlign GPU - Sammenlign grafikkort Benchmarks

Bruk dette avanserte verktøyet for GPU-sammenligning, sammenligne flere grafikkort eller sammenligne din nåværende PC-oppgradering - grafikkort og prosessor - med flere fremtidige oppgraderingsalternativer og se hvilket alternativ som er verdt oppgraderingen. Bruk ønskede spillkvalitetinnstillinger, skjermoppløsning, grafikkort og prosessorkombinasjoner for å se sammenligningstestertester i 50 + game FPS-referanser. Dette verktøyet lar deg beregne CPU-flaskehals, Endre kvalitetsinnstillinger og Endre grafikkort og prosessorkombinasjoner.

Most Recent Comparisons

Spill Benchmarks ved forskjellige oppløsninger og kvalitetsinnstillinger

Spill Benchmarks ved forskjellige oppløsninger og kvalitetsinnstillinger

Vi har sofistikerte algoritmer som har blitt nøye designet for å produsere 90% nøyaktige estimater av spillytelse basert på å analysere over 70 000 benchmarktester. Våre benchmarkresultater måles igjen på brukerens foretrukne spilloppløsning og spillkvalitetsinnstillinger. Mens andre referansesider alltid måler seg i ultra kvalitet, gir vi 4 kvalitetsinnstillinger - ultra, høyt, middels, lavt - for å hjelpe deg med å oppdage skjult verdien av grafikkortet ditt ved forskjellige innstillinger.

Avansert flaskehalsberegning

Avansert flaskehalsberegning

Vår flaskehalsgjenkjenningsmekanisme er basert på ekte tester på CPU-er i over 10 år og analyse av nåværende referanser igjen på mange CPU generasjoner for å hjelpe deg med å finne den beste verdien når det gjelder kostnad vs ytelse i CPU-valget ditt som vil bli kombinert med GPU . Med over 500 populære CPU'er de siste 10 årene, vil du sikkert finne den nøyaktige gevinst eller tapseffekten i CPU og GPU-kombinasjonen.

Benchmarks i rammer per sekund, periode.

Benchmarks i rammer per sekund, periode.

Vi ser alltid etter ytelse i rammer per sekund, ikke TFLOPS eller GB / s eller andre spesifikasjoner teoretiske tall som er meningsløse for gameren. Alt er vist i rammer per sekund, til og med CPU-innvirkning på ytelse, for å hjelpe deg med å se realistiske referanser og bedre bestemme deg for din neste GPU-oppgradering.

Alt sammen: Komplett bilde

Alt sammen: Komplett bilde

Priser, strømkrav, varmetrinn, støynivåer, ytelse i 1080p, 1440p og 4K, CPU-flaskehals og innstillinger for spillkvalitet er alle faktorer som påvirker beslutningen, og vi sørger for at all denne informasjonen er til stede og gir deg med vår anbefalinger. Våre Sammenligningsverktøy er omfattende blanding av ovennevnte faktorer og garantert vil hjelpe deg med å finne din beste PC-spill.

adsense-in-article-articles.html

Most Popular Comparisons