Ultra VS Hoge kwaliteit instellingen in pc-spellen

Elke speler heeft een ander idee over de ideale instelling voor pc-spellen. Maar in de meeste gevallen is het kiezen van een hoogwaardige grafische configuratie de juiste keuze.

By on

Ultra VS Hoge kwaliteit instellingen in pc-spellen

Iedereen die ervan houdt om virtuele spellen op de computer te spelen, maakt soms een beetje verwarring. Het gaat meestal over de grafische instelling of configuratie, waar een speler voor moet kiezen als het gaat om pc-spellen. Twee van de meest besproken instellingen zijn Ultra en Hoge kwaliteit. Hoewel veel mensen vinden dat Ultra-configuratie de juiste keuze is, zijn er misschien wel mensen die het niet eens zijn. Met dit artikel zullen we u alles vertellen met betrekking tot beide grafische configuraties. Bovendien zal het zelfs hun effecten op een typisch spel benadrukken.

Wat is een grafische instelling van Ultrakwaliteit?

De grafische instelling Ultra-kwaliteit is het hoogste type configuratie dat u kunt instellen tijdens het spelen van een game. Het meest opvallende kenmerk van een Ultra grafische instelling is dat het de visuele helderheid van een game verbetert. Dus als u een fan bent van een helder en helder visueel display, dan is dit de configuratie voor u. Er is echter ook een nadeel aan de grafische instellingen van Ultra-kwaliteit. Dit betreft het zware verwerkingsaspect van de configuratie. Het gebeurt door factoren zoals Ray Tracing, Global Illumination en Anti Aliasing. Temeer omdat u veel van uw middelen tegelijkertijd gebruikt. Dit resulteert ook in een lagere Frames Per Second-snelheid.

Wat is een grafische instelling van hoge kwaliteit?

Grafische configuratie van hoge kwaliteit is de op een na beste instelling, die beschikbaar is voor een pc-spel. Hiermee kunt u genieten van een snellere frames per seconde of FPS-snelheid. Met andere woorden, het is ideaal voor games die vanwege hun extreme snelheid een hogere vernieuwingsfrequentie vereisen. De resolutiekwaliteit van een hoge grafische configuratie kan echter relatief lager zijn. Het andere onderscheidende element van deze grafische instelling is dat deze geen zware verwerking vereist. Dit betekent dat het een beetje voorzichtig is met uw hardware en niet zoveel bronnen nodig heeft om goed te kunnen werken.

Wat is het verschil tussen de grafische instellingen High en Ultra?

1. Resolutie

Het eerste vergelijkingspunt, tussen de twee grafische instellingen, betreft de resolutie of duidelijkheid van het scherm. In het geval van Ultra kan voor de meeste spellen een visuele verbetering van 5% of 10% worden behaald. Er zijn echter een paar spellen die een hoger percentage verschil kunnen vertonen, zoals de Rise Of The Tomb Raider, Witchcraft 3 en Prey.

2. Frames per seconde

Afgezien van de visuele helderheid, hangt de kwaliteit van een game ook af van de snelheid of FPS-snelheid. Hoewel de Ultra-instelling een 'Talk Of The Gaming Town' is geworden, voldoet deze nog steeds niet aan het algehele prestatieniveau. Het is omdat, met Ultra-kwaliteit configuratie, de FPS gemakkelijk met 20% tot 30% kan dalen. Sommige games die deze theorie bewijzen zijn The Decision, Rainbow Six Siege en Dishonored 2.

Wat is de ideale instelling om te kiezen tussen High- en Ultra-graphics?

Elke speler heeft een ander idee over de ideale instelling voor pc-spellen. Maar in de meeste gevallen is het kiezen van een hoogwaardige grafische configuratie de juiste keuze. De reden dat we hetzelfde voelen is vanwege deze paar basispunten:
  1. Er is geen groot visueel verschil met Ultra.
  2. Ultra-instellingen kunnen een sterke daling van de FPS-snelheid veroorzaken.
  3. Hardwarevereisten voor Ultra zijn duurder.
Globaal, als u een grafische kaart hebt die 60FPS kan produceren terwijl u de instelling Hoge kwaliteit gebruikt. Dan is er geen upgrade nodig. Omdat je hiermee ook kunt genieten van een geavanceerdere spelervaring.

Discussie en opmerkingen

Deel uw opmerkingen
F
Filip 1 year ago
"Witchcraft III"? Don't you mean "The Witcher III"?
0 0
K
kosherfinnegan 1 year ago
Hii there a nice work. Keep the work good. https://www.funofphone.com/
0 0