Összehasonlítása GPU-összehasonlítása grafikus kártyák referenciaértékek

Ezzel a fejlett GPU összehasonlító eszközzel hasonlítsa össze a több grafikus kártyát, vagy hasonlítsa össze a jelenlegi PC-s beépített grafikus kártyát és processzort - több jövőbeli frissítési lehetőséggel, és nézze meg, hogy melyik opciót érdemes frissíteni. Használja a kívánt játékminőség-beállításokat, a megjelenítési felbontást, a grafikus kártyát és a processzor-kombinációkat az összehasonlító teljesítmény-tesztek megtekintéséhez 50+ játék FPS referenciaértékben. Ez az eszköz lehetővé teszi a CPU Bottleneck, a Quality Settings és a Graphics Card és Processor kombinációk módosítását.

Most Recent Comparisons

Játék referenciaértékek különböző felbontások és minőségi beállítások

Játék referenciaértékek különböző felbontások és minőségi beállítások

Már van nekünk kifinomult algoritmusokat amit volt gondosan szándékos-hoz termel 90% pontos felbecsül-ból utcagyerek előadás azon alapszik elemzés felső 70 000 magassági pont teszt. A Teljesítményteszt eredményei mérik újra a felhasználó által preferált játék felbontás és a játék minőségi beállításokat. Míg más benchmark oldalak mindig intézkedés Ultra minőségű, adunk 4 minőségi beállítások-Ultra, magas, közepes, alacsony-, hogy segítsen felfedezni a rejtett értéke a grafikus kártya különböző beállításokat.

Speciális szűk keresztmetszet-számítás

Speciális szűk keresztmetszet-számítás

A szűk keresztmetszet kimutatási mechanizmus alapja a valós vizsgálatok a CPU több mint 10 éve, és elemzése a jelenlegi referenciaértékeket újra sok CPU generációk, hogy segítsen megtalálni a legjobb érték szempontjából a költség-vs-teljesítmény a CPU-választás, hogy kombinálni fogja a GPU. Több mint 500 népszerű CPU az elmúlt 10 évben, akkor biztosan megtalálja a pontos nyereség vagy veszteség hatása a CPU és a GPU kombinációja.

Teljesítménymutatók képKocka/másodperc, időszak.

Teljesítménymutatók képKocka/másodperc, időszak.

Mindig keressük a teljesítményt képKocka/másodperc, nem TFLOPS vagy GB/s vagy más specifikáció elméleti számokat, amelyek értelmetlenek a Gamer. Minden van mutat-ban test által második, egyenletes a CPU ütközés-ra előadás, segíteni neki Ön lát valószerű magassági pont és jobb eldönt-ra-a következő GPU feljavít.

Együtt: a teljes kép

Együtt: a teljes kép

Árak, teljesítmény követelmények, hő-szint, zajszint, a teljesítmény 1080p, 1440p, és 4K, CPU szűk keresztmetszet, és a játék minőségi beállítások minden tényező, amely befolyásolja a döntést, és mi biztosítja, hogy mindez az információ kéznél van, és adja meg a mi Ajánlások. A mi összehasonlító eszköz átfogó keveréke a fenti tényezők és garantált segít megtalálni a legjobb játék PC épít.

adsense-in-article-articles.html

Most Popular Comparisons