Vertaa GPU-Vertaile näytön ohjainten vertailu arvoja

Käyttämällä tätä kehittynyttä GPU-vertailutyökalua, vertaa useita grafiikkakortteja tai vertaa nykyistä PC-rakennus - näytönohjainta ja prosessoria - useiden tulevien päivitysvaihtoehtojen avulla ja katso, mikä vaihtoehto kannattaa päivittää. Käytä haluttuja pelin laatua koskevia asetuksia, näytön tarkkuutta, grafiikkakorttia ja prosessorin yhdistelmiä nähdäksesi vertailujen suorituskykytestit 50 + FPS-vertailuarvoissa. Tämän työkalun avulla voit laskea CPU-pullonkaulan, muuttaa laatuasetuksia ja muuttaa grafiikkakortin ja prosessorin yhdistelmiä.

Most Recent Comparisons

Pelin vertailu arvot eri tarkkuuksilla ja laatu asetuksilla

Pelin vertailu arvot eri tarkkuuksilla ja laatu asetuksilla

Olemme kehittyneitä algoritmeja, jotka on huolellisesti suunniteltu tuottamaan 90% tarkkoja arvioita pelaamista suoritus kyky perustuu analysointiin yli 70 000 Benchmark testejä. Benchmark tuloksia mitataan käyttäjän parempana pelaamista päätös lauselman ja pelin laatu asetukset. Taas muut Benchmark sivustot aina mitata Ultra laatu, Tarjoamme 4 laatu asetukset-Ultra, korkea, Medium, matala-auttaa sinua löytämään piilotettu arvo näytön ohjaimen eri asetuksia.

Laajennettu pullon kaula laskelma

Laajennettu pullon kaula laskelma

Meidän pullon kaula havaitseminen mekanismi perustuu todellisiin testeihin CPU on yli 10 vuotta ja analyysi nykyisten vertailu arvoja vastaan monet CPU suku polvien auttaa sinua löytämään parhaan vastineen kannalta kustannus-vs-suoritus kykyä CPU valinta, joka yhdistetään teidän GPU. Yli 500 suosittu CPU on viimeisten 10 vuoden aikana, voit varmasti löytää tarkat voitot tai tappio vaikutus suorittimen ja GPU yhdistelmä.

Vertailu arvot kehyksiä sekunnissa, kausi.

Vertailu arvot kehyksiä sekunnissa, kausi.

Me aina etsiä ajaksi esitys kotona kehystää kohden avustaa, ei TFLOPS eli GB/s-kirjain eli toinen erittely teoreettinen runo että aari merkityksetön ajaksi rampa. Kaikki on osoitettava kehyksiä sekunnissa, jopa CPU vaikutus suoritus kykyyn, auttaa sinua näkemään realistisia vertailu arvoja ja paremmin päättää seuraavan GPU Upgrade.

Kaikki yhdessä: täydellinen kuva

Kaikki yhdessä: täydellinen kuva

Hinnat, teho vaatimukset, lämpö tasot, melu tasot, suoritus kyky 1080p, 1440p ja 4K, suorittimen pullon kaula ja pelin laatu asetukset ovat kaikki päätöksen tekoon vaikuttavia tekijöitä ja varmistamme, että kaikki nämä tiedot ovat käsillä ja antavat Suosituksia. Meidän vertailu työkalu on kattava sekoitus edellä mainitut tekijät ja taattu auttaa sinua löytämään paras peli PC rakentaa.

adsense-in-article-articles.html

Most Popular Comparisons